Earn2Life - the unique Second Life money-making opportunity. It's all true.

Fox Hunt

From Earn2Life Wiki: Money-Making in Second Life

Revision as of 05:52, 15 February 2012 by Wimmie (Talk | contribs)
Jump to: navigation, search
Deze pagina is een vertaling van het originele artikel in het Engels. Recente wijzigingen zijn mogelijk (nog) niet doorgevoerd!


De vossenjacht is een klein spel om u bezig te houden terwijl het doen van Pay4Visit bieden.

Een vos
Een vos

De eigenaar heeft het land verspreid een aantal vossen rond het perceel, vaak op plaatsen waar ze met name wil dat je naar te kijken. Jouw taak is het verzamelen van alle van hen!

Hoe om te jagen

Een vos HUD
Een HUD Fox Routebeschrijving

De HUD veranderingen tijdens de jacht.

Als je aankomt op de locatie te bieden, je HUD zal u vertellen hoeveel vossen er zijn links, en indien aan de volgende (richting te vinden, hoogte en afstand in meters).

Zodra u uw volgende vos, krijgt binnen een redelijke afstand en aanraken. (Het zal niet verdwijnen of iets, al). Het zal registreren met je HUD, en de volgende zal worden weergegeven.

Nadat u alle vossen, kan het aanbod worden ingevuld. Er is meestal geen tijdslimiet om de vossen te vinden. Neem de tijd!

Let op. Vergeten niet dat je moet verplaatsen en druk dan van tijd tot tijd de rode knop op Earn2Life.com HUD als er nog tijd van het aanbod zelf tikt.

Deze pagina is een vertaling van het originele artikel in het Engels. Recente wijzigingen zijn mogelijk (nog) niet doorgevoerd!

LINK US!

Bookmark and Share

Bookmark and share Earn2Life! Thank you!

Wiki controls

Personal tools