Earn2Life - the unique Second Life money-making opportunity. It's all true.

Pénz kifizetése

From Earn2Life Wiki: Money-Making in Second Life

Jump to: navigation, search
Ez a lap az angol nyelvű eredeti szócikk magyarra fordított változata. Lehet, hogy az eredeti új változtatásai hiányoznak belőle!


A különböző Earn2Life ajánlatok teljesítése után lindenekben kapod meg az ezekért járó díjazást. Ezt az összeget az Earn2Life.com-nál vezetett számládra utalják. Hogy ehhez hozzáférj, be kell lépned az Earn2Life felhasználói fiókodba és kérned kell a pénz kifizetését. Ennek a módját alant szemléltetjük.

Hogyan kérd a pénz kifizetését

 1. Lépj be az Earn2Life.com felhasználói fiókodba.
 2. Válaszd a "My Earnings" opciót a baloldali menüből
  a My Earning menü
  .
 3. Kattints a "Withdraw Money" gombra
  a My Earning menü
  .
 4. Válassz egy kifizetési opciót a pénzed kifizetéséhez. A kifizetést jóvá is kell hagynod.
  My Earning Menu
  .
 5. A kifizetéseidről vezetett táblázat a "withdrawals history" alatt jelenik meg:
  a My Earning menü
  .
 6. Várj a táblázatban megadott ideig, amit egyrészt az befolyásol, hogy milyen régen hoztad létre a felhasználói fiókodat, másrészt, hogy mennyi Pay4Visit ajánlatot teljesítettél.
 7. A határidő után vedd fel a pénzed az egyik Earn2Life ATM automatából, amelyeket az Earn2Life székházában (http://slurl.com/secondlife/Vargas/25/239/23/), vagy az egyik üzleti partnerük irodájában találhatsz meg a Second Life különböző helyszínein. (vezess naprakész listát azokról a helyszínekről, ahol ATM automata található, illetve az ezekhez tartozó teleport linkekről)

Jegyzet

 • Egy 12 órás időszakban csak egyszer kérhetsz pénzkifizetést, így a legjobb ha előbb teljesíted az összes ajánlatot, mielőtt átutalod a pénzed az avatarodank.
 • Attól függően, hogy milyen szintű felhasználói fiókkal rendelkezel a pénz kifezetésre akár négy napot is várnod kell, ahhoz hogy megtudd milyen szintű felhasználói fiókkal rendlkezel nézd meg az Earning delays and Account Levels.


Lásd még

Ez a lap az angol nyelvű eredeti szócikk magyarra fordított változata. Lehet, hogy az eredeti új változtatásai hiányoznak belőle!

LINK US!

Bookmark and Share

Bookmark and share Earn2Life! Thank you!

Wiki controls

Personal tools