Earn2Life - the unique Second Life money-making opportunity. It's all true.

Hoe verdien je geld met earn2life???

From Earn2Life Wiki: Money-Making in Second Life

Jump to: navigation, search
Deze pagina is een vertaling van het originele artikel in het Engels. Recente wijzigingen zijn mogelijk (nog) niet doorgevoerd!


Hoe Verdien je Linden met Earn2Life

Als eerste moet je je aanmelden bij earn2life Bij Registreren vul je gegevens in en je krijgt een mail. Open de Activatie link en je hebt een account

Hoe Krijg Je een HUD

Ga naar de site earn2life.com en doe je get your hud. Je Moet SecondLife Hebben geopend. Je Krijgt een Landmark en je klikt op teleporteren zoek een poster en klik erop voor je hud Als het goed is krijg je een HUD Als eerst doe je de hud aan en beantwoord de vragen die je krijgt.

Hoe Verdien je geld met de HUD?

Als je de HUD hebt klik je op pay4picks of pay2visit.

Bij pay4picks bezoek je die plek en voeg je het toe bij favorieten. (Klik profiel en ga naar favorieten en voeg toe LET OP : ALLEEN ALS JE BIJ DIE PLEK BENT TOEVOEGEN) klik dan Done bij de hud en wacht 1 dag of 2 dagen dan krijg je je geld op je account als je het geld wilt ga naar de site log in en kies my earnings en doe withdraw dan wacht je een paar dagen en ga je naar het kantoor en ga je bij een atm machine staan en klik erop en over een paar seconden krijg je je geld.

Je kan ook geld verdienen met naar plekken gaan doe pay2visit en je kiest een en je krijgt een Landmark/ Wat is een Leerling Landmark / What is A Land Mark NL dan klik je op teleporteren en je bent er loop er een tijdje (LET OP : TIJDENS HET LOPEN MOET JE EEN RODE KNOP INDRUKKEN BIJ DE HUD ALS JE EEN GELUID HOORT DUS JE MOET ACTIEF BLIJVEN). Dit was de nederlandse versie van hoe je geld verdient met earn2life.Template:Languages NL

LINK US!

Bookmark and Share

Bookmark and share Earn2Life! Thank you!

Wiki controls

Personal tools